måndag 31 oktober 2011

Måndag efter en helg med full fart

Då var det måndag igen. Inte för att det egentligen inte betyder så mycket. När man jobbar obekväma tider är ju inte lördag och söndag lika med ledigt.
Men nog om det, nu tar vi helgen. Som sagt, i fredags packade vi väskorna och drog "hemmåt". Vi skulle stanna och äta på vägen och tänkte prova värdshuset Svanen (eller nåt sånt) vid Norsholm. Det var stängt, på dörren stod en lapp att de stängde för säsongen den 1: november. Vad jag vet var det den 28:de oktober i fredags men.. Sen fick vi se en annan skylt där det stod att de öppnar 1 maj 2011. Det där med tider verkar inte vara deras starka sidor så det kanske var tur att det var stängt. Vi gick till statoil istället och provade deras utbud. Helt okey! Vi såg Frank Andersson där också. Dagens höjdpunkt! Väl hemma hos P:s föräldrar lämnade vi barnen och gick en promenad bara vi, det händer inte för ofta. Så det var faktiskt dagens höjdpunkt! Släng dig i väggen Frank Andersson!

I lördags styrde vi så kosan mot huvudstaden. Lämnade av våra grejor hos P:s syster och tog tunnelbanan (vad smidigt det är med tunnelbana) till globen. Batman Live var häftigt. Sen hade vi nog förväntat oss mer action men W var nöjd och det var ju huvudsaken. Självklart köpte vi en mask och en cape till honom. Sen måste vi ju ha nåt till A så hon fick en mask och en catwoman fiberoptik "piska" och så en sån piska till W: kusin som vi bodde hos. Och så ville ju William ha en knapp som blinkade. Och så var vi ju tvugna att ha popcorn och läsk under föreställningen. Så får vi ju inte glömma öronpropparna till W. Skulle tro att de tjänar lika mycket på all runt-om försäljning som på biljetterna.
Efter föreställningen åkte vi tillbaka till P:s syster. Blev bjudna på god mat och vin. W lekte med sin lilla kusin, som för övrigt blev väldigt glad över sin piska, den blinkade ju så häftigt.
A hade det jättebra hos farmor och farfar. Inga problem att lämna. De var och matade änderna och lekte i lekparken. De var även och hälsade på både gammelmormor och gammelfarmor. Som sagt en toppenhelg.
Blev lite segt igår kväll när vi kom hem och skulle söva A. Hon somnade ju själklart i bilen hem och sov i nästan 2 timmar. Men lika morgonpigg i morse för det.

Snart dags att fixa barnen inför dagis. W ska självklart ha sin mask och cape på sig dit idag.

På återseende

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar