torsdag 12 januari 2012

Nöjd med mig själv!

Känner mig riktigt nöjd med mig själv och öm i min kropp. Har ju anmält mig till "Get in shape 2012- Poworkout". Det hela går ut på att du ska träna 5 dagar i veckan med hjälp av appen PoWorkout. Man väljer om man vill träna 10, 15, 20, 30 eller 40 minuter varje dag. Det ska vara samma tid alla fem dagarna. Men det är olika övningar varje dag.
Har nu kört fyra dagar på raken. Plus att jag var på gymmet i måndags också. Klapp på  axeln till mig.
Måste verkligen rekommendera denna app. Det finns 24 olika "utmaningar" att välja på och i varje ingår tre olika övningar. Sen väljer man vilken nivå , 1-30, man vill träna på. Roliga övningar som alla kan göra hemma. Krävs inga redskap.
Egentligen borde man väl inte köra 5 dagar på raken utan lägga in vilan i mellan men vill ju inte vara "tvungen" att träna i helgen. Samtidigt känns det som att jag kommer vilja det. Om det bara kommer lite snö nu kan man ju få träning i pulkabacken. Håller tummarna.

Över till något helt annat. Jag har stora barn nu. A började på syskonavdelning på dagis ( förlåt, förskola) i veckan och så kom det papper att fylla i för att välja skola för W. Idag var vi också på bvc för Ws sista besök där. Jag tycker det känns jättebra. Känns som om jag borde känna lite vemod men det gör jag inte. Verkar som många tycker det är jobbigt att barnen blir stora men vad trodde de?

Nej, nu ska jag nog sätta mig i soffan en halvtimme innan sängen kallar.

Tack och hej... för mej!

1 kommentar: